Davideo

Termeni si conditii

www.davideo.ro este denumirea comerciala a SC. IONITACONSTRUCT S.R.L. persoana juridica de natonalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str Olanesti. Nr 2. Sector 6. Bucuresti avand numarul de ordine in Registrul Comertului J40/13327/2006. cod unic de inregistrare fiscala RO 18946550.

 

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.davideo.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.
 
Preturi :
Preturile produselor sunt afisate in RON.
Pentru confirmarea preturilor, solicitati o cerere de oferta la departamentul de vanzari.
Actualizarea preturilor se face periodic.
Sau in cazul deprecierei monedei EURO.
 
Dupa efectuarea comenzii, veti fi contactat de un reprezentat DAVIDEO.RO in ordine cronologica, pentru detalii suplimentare legate de comanda.
Pentru produsele din import care nu sunt pe stoc plata comenzii se va face integral in avans.
Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie unde este cazul.
 

Toate comenzile plasate pe site-ul www.davideo.ro vor fi confirmate telefonic de catre un operator dupa verificarea stocului disponibil.

In cazul in care produsele nu se mai afla pe stoc, comenzile pot fi anulate in termen de 24 de ore, dupa ce clientul a fost contactatat de un operator davideo.ro atat telefonic cat si prin e-mail, in acest caz comanda sa anuleaza automat din sistem.

 

Anularea comenzii

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealanta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

* neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online.

* invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de euPlatesc.ro in cazul platii online

* datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete si/sau incorecte.

De asemenea, Clientul poate anula comanda sa direct din "Contul meu" sectiunea "Comenzile mele", apasand butonul "Anuleaza comanda" sau trimitand un e-mail la adresa vanzari@davideo.ro

Pentru a evita procesarea si expedierea, rugam Clientul sa anuleze comanda in maxim 2 ore de la plasarea acesteia.

 

Facturare:
Pentru achizitionarea materialelor de constructii sa va emite o factura proforma sau fiscala in baza careia veti face plata.
Aceasta se poate efectua:
Numerar la livrare, (daca produsele nu sunt la comanda speciala).
Prin ordin de plata (in acest caz livrarea se va efectua dupa confirmarea platii).
Livrarea externa va fii achita in avans cu factura fiscala prin OP.

 

Drept de retur in 14 de zile

Poti sa returnezi orice produs vandut de unul dintre partenerii DAVIDEO.RO in termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii de catre curier.
Cand il returnezi, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care l-ai primit, nepurtat, fara pete sau rupturi.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la Serviciu expira in termen de 14 zile.

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul tau in maxim 14 zile calendaristice.

 

Cheltuielile de returnare a produselor, vor fi suportate de catre cumparator, acestea se vor ridica de catre furnizor, pret transport Bucuresti/ Ilfov = 50 lei 

In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constatati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decizi refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzi, implicit a tuturor produselor livrate.

Nu semnati pentru produsul comandat daca acesta nu este in stare perfecta la livrare si prezinta semne de lovire, zgarieturi, rupturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda.

Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces Verbal de constatare, in prezenta curierului, in momentul livrarii.

Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

De retinut este ca exista unele exceptii de la retur, de ex. produse fabricate la comanda sau personalizate in mod clar (ex. o trapa de gips-carton realizata la comanda).

Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale statului Romania.

 

Deschiderea coletulului la livrare

Ai dreptul de a verifica daca ai primit exact ce ai comandat!

 

Cum functioneaza serviciul?

In momentul primirii comenzii poti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.

 

Numai in cazul in care ai bifat optiunea pe site-ul DAVIDEO.RO, deschiderea coletului la livrare.

Acest serviciu iti ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta, nu si posibilitatea de a verifica fizic (testa/proba) produsul.

Daca in urma deschiderii coletului constatati ca produsul comandat nu este in stare perfecta de livrare si prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda.

Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului, in momentul livrarii.

Procesul verbal nu poate fi completat dupa placarea curierului.

Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp.

In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constatati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decizi refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzi, implicit a tuturor produselor livrate.

 

Cine achita transportul?

In cazul refuzului coletului prin intermediul serviciului "Desciderea coletului la livrare", taxele de transport nu trebuie achitate de catre cumparator, daca produsul/produsele prezinta lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, taxele de transport se achita de catre cumparator, numai daca produsul se prezinta in stare perfecta.

 

Nota:

Produsele fara mentiuni la cod articol sunt standard si se afla in limita stocurilor disponibile in depozitele producătorilor, si pot fi livrate in aceasi zi.

Produsele cu mentiunea in pagina de Produs la comanda, se pot aduce in termen de 7 - 30 de zile, in baza unui avans. 

Produsele cu * dupa cod articol sunt speciale si pot fi disponibile in max. 14 zile de la comanda ferma, in baza unui avans.

La comanda se pot realiza trape de vizitare cu dimensiuni atipice, pentru pereti gips carton, tavane si ghene de instalatii, la orice dimensiuni solicitate de dumneavoastra.

 

Termenul de livrare:

Livrarile in Bucuresti si zonele marginase se face intre 2 - 3 ore din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii pentru produsele aflate pe stoc.

Livrarile in tara se pot face in 2 - 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmari comenzi.

In conditii speciale: trafic, vreme, etc; timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie.

 

Transport:
Pentru comenzile a caror valoare este mai mica de 1000 LEI se va plati o taxa de transport ce va fi calculata in functie de locatia la care doriti livrarea marfii.

Acest cost nu include si descarcarea la locatia clientului.

Ionita Construct SRL dispune atat de propriile mijloace de transport, cat si de parteneriate cu firme de curierat.

Produse care nu se pot livra prin curier:

Produse inflamabile, Vopsele lavabile, Profile metalice, Placi gips-carton, Polistiren, Materiale ambalate la sac, Vata minerala sau Bazaltica.

Dupa livrarea si receptia produselor catre cumparator, acesta nu mai poate solicita returnarea sumelor platite catre SC Ionita Construct SRL si nici returnarea produselor cumparate.

Pentru comenzile externe, expediate prin firma de curierat Fan Courier se va plati o taxa pentru ambalare in functie de marimea coletului!

Nu se efectueaza ridicari de produse de la Sediul Societatii.

Comenzile se realizeaza online si se livreaza direct in locatia mentionata de dvs.

 

Livrarile comenzilor inregistrate in magazinul nostru online se vor desfasura dupa urmatorul program:

Luni - Vineri: 09.00 - 18.00

In cazul in care comenzile vor fi date si inregistrate in afara programului de lucru clientii vor fi contactati in urmatoarea zi.

Daca produsul este se afla pe stoc i se va aduce la cunostinta clientului la 60 de minute dupa prima discutie.

Clientul va solicita prin intermediul email-ului o cerere de oferta cu preturi de achizitie a produselor comercializate de societatea noastra.


In cazul in care se asigura si transport, cumparatorul este obligat sa asigure o cale de acces pana la locul de livrare, precum si forta umana sau dupa caz mecanizata pentru descarcarea materialelor din mijloacele de transport, intr-un timp adecvat fiecarei situatii.
 
Transportul in Bucuresti si localitatile marginase, se pot face a doua zi dupa confirmarea platii, daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.
 
In cazul in care comanda se va livra prin curier, produsele vor pleca din depozitele noastre numai dupa confirmarea platii, daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei. plata curierului se va face de catre client, la prezentarea coletului de catre firma de curierat, va rugam sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia. Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul.
 

Livrarea express:
Pentru livrarea in regim de urgenta, a materialelor aflate pe stoc va fi aplicata o taxa in functie de destinatie.

Aceasta livrare se poate face doar pe raza sectoarelor 1,2,3,4,5,6, si in zonele marginase.
 

Imagini si alte materiale media:
Imaginile produselor sunt cu caracter informativ si nu reflecta intotdeauna adevarata forma a ambalajului.
Producatorii pot schimba forma sau designul ambalajului fara o notificare prealabila.
Fisele tehnice apartin producatorilor.
Pentru mai multe detalii despre caracteristicile unui produs, consultati intotdeauna un specialist.
Pentru informatii si nelamuriri folositi datele din rubrica Contact.

 

Drepturile de autor

Informatiile publicate pe www.davideo.ro  apartin S.C. Ionita Construct SRL  sau partenerilor sai, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris exprimat in prealabil, de catre reprezentantul legal al S.C. Ionita Construct SRL care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresele de mail: office@ionitaconstruct.ro  / vanzari@davideo.ro

 

Garantia Produselor

Potrivit art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-14 din Legea nr. 449/2003 toate bunurile comercializate de catre www.davideo.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produsele comercializate pe www.davideo.ro beneficieaza de garantia legala de conformitate.

Garantia variaza in functie de produsul achizitionat si este prevazuta pe factura sau in certificatul de garantie in momentul achizitionarii produselor!

VANZATORUL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. VANZATORUL este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de CUMPARATOR a utilizat/ manevrat produsul in mod necorespunzator. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

 

Dreptul de retragere

Conform OUG 34/2014, pentru produsele achizitionate la distanta, consumatorul are dreptul de retragere din contract, in termen de 14 zile calendaristice fara a preciza motivele.

Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, exceptie facand costul de expediere al produsului returnat.

 

Perioada de retragere mentionata expira in termen de 14 zile calendaristice de la:

*  data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;

*  ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare, sau:

* in cazul in care consumatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului produs;

*  in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese;

* in cazul contractelor pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a primului produs;

Consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza catre S.C. Ionita Construct SRL sau unei persoane autorizate sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii S.C. Ionita Construct SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

S.C. Ionita Construct SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care S.C.Ionita Construct SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 

Returnarea contravalorii produsului, poate fi amanata in cazul in care S.C. Ionita Construct SRL nu a primit produsul returnat si nici o dovada ca acesta a fost expediat (oricare dintre cele doua variante intervine prima) si in maxim 14 zile calendaristice din momentul notificarii S.C. Ionita Construct SRL cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere. Indiferent de situatie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor in cazul in care profesionistul a omis sa il informeze cu privire la dreptul de retragere.

Profesionistul trebuie sa poata face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

 

Procedura de returnare si pasii de urmat atunci cand doriti returnarea unui produs :

* Pentru a va exercita dreptul de retragere puteti completa modelul formular de retur.

* Asteapta aprobarea cererii de catre unul din reprezentantii S.C. Ionita Construct SRL

* Impacheteaza ambalajul original al producatorului intr-o alta cutie astfel incat acesta sa nu fie deteriorat pe parcursul transportului.

* Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre Cumparator, S.C.Ionita Construct  SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.

* Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.

 

Exceptii exceptate de la dreptul de retragere:

 

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract urmatoarele:

* Contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;

* Furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

* Furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;

* Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

* Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;

* Furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

 *Furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii Contractului, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 (treizeci) de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care Vanzatorul nu le poate controla;

* Contractele in cazul carora Cumparatorul a solicitat în mod special Vanzatorului sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere.

Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul presteaza alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizeaza alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de întretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;

* Furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;

* Furnizarea de ziare, periodice si reviste, cu exceptia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicatii;

* Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Cumparatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat

Aceste limitari se aplica in conformitate cu OUG 34/2014 art. 16

Click aici pentru a accesa OUG 34/2014 care reglementeaza drepturile consumatorilor

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Dl. Ilie Ionita pe adresa de email: it@ionitaconastruct.ro

Email-urile trimise pe adresa it@ionitaconstruct.ro vor primi raspuns in decurs de 48 ore.

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.davideo.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

Site-ul www.davideo.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului www.davideo.ro, societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

 

Acest site foloseste cookies

www.davideo.ro  foloseste diverse tehnologii (module de tip cookie) pentru a colecta, stoca si prelucra informatii atunci cand accesati acest site. Cookie ("browser cookie" sau "HTTP cookie") este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) si este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome)."Cookie"-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

 

Ce Cookie-uri foloseste site-ul www.davideo.ro ?

Site-ul www.davideo.ro foloseste doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cookie-urile fixe sunt fisiere ce raman pe terminalul utilizatorului pana ce sunt sterse manual de catre utilizator sau expira perioada setata in paramentrii.

Cookie-urile per sesiune sunt fisiere temporare ce raman pe terminalul utilizatorului pana ce expira sesiunea sau este inchis browserul.

 

Cookie-urile de performanta

Aceste tip de Cookie nu colecteaza date despre dvs. el este folosit pentru a colecta informatii despre modul de utilizare al site-ului , paginile cel mai frecvent utilizate, etc.

 

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic.

 

Cookie-uri pentru geotargeting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara proveniti. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul.

 

Cookie-uri pentru inregistrare

Atunci cand va inregistrati pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume.

 

Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online.

 

Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cooki-urilor?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui site web sa recunoasca un browser.

Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters.Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet ( ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site, pastrarea unui user logat etc.)

 

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Numar: 823370843372

Data: 16/09/2016

 

SC. IONITACONSTRUCT S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii!