Davideo

Declaratie de Confidentialitate a Vizitatorilor pe Site

Pentru a raspunde intrebarilor d-vs. pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru, poate apare necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si comletata, de DAVIDEO are obligatia de administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Prin completarea datelor d-vs. in formularul de creare cont si / sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele d-vs. personale sa fie incluse in baza de date a site-ului davideo.ro.

 

Datele colectate are ca scop informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe davideo.ro, informarea utilizatorilor  / clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 

Aceste informatii vor putea fi folosite de catre davideo.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventuale promotii speciale.

Inscrierea datelor dumneavoastra personale reprezinta acordul expres si neechivoc in ceea ce priveste utilizarea acestor date.

 

DAVIDEO se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau.

Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri, S.C. IONITA CONSTRUCT S.R.L. Beneficiarul site-ului si S.C. Digital Agency S.R.L. care asigura: realizarea si modernizarea website-ului, optimizarea si promovarea website-ului, asigurarea nelimitata de mentenata a website-ului, asigurarea hostingului website-ului.

 

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatiei a acestor date.

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si puteti solicita stergerea totala sau partiala a acestora trimitand un email cu aceasta solocitare la adresa: vanzari@davideo.ro sau puteti trimite o solicitare in baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa, Ionita Construct S.R.L. Str Porumbacu. Nr 11. Bl 30. Sc 1. Ap 3. Sector 6. Bucuresti.

Astfel, DAVIDEO.ro poate notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newsletterul lunar, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

De asemenea, DAVIDEO.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizari de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, sau alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

 

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Politie, Parchet.

Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statulu, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

De asemenea, sub fiecare produs in partea dreapata aveti un modul prin care va puteti exprima, Opinia cumparatorului.

Opinia dumneavoastra conteaza!

Va rugam sa alocati daca este cazul cateva minute pentru a va exprima parerea d-vs. astfel ajutundu-ne sa imbunatatim calitatea produselor si serviciilor de pe websit.

Obiectivul principal este satisfactia clientului, garantandu-i un produs calitativ, fara a omite nici un detaliu.

 

NOTA:

Informare privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal


Pentru ca experienta dvs. pe site-ul www.davideo.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca S.C Ionita Construct  S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice.

S.C Ionita Construct S.R.L. are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Serviciul Comercial si Serviciul Marketing - Baze de Date din cadrul firmei S.C Ionita Construct S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.

Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala).

Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul nostru din strada Str Porumbacu. Nr 11. Sector 6. Bucuresti

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

 

Acest site foloseste cookies

SC Ionita Construct S.R.L. foloseste diverse tehnologii (module de tip cookie) pentru a colecta, stoca si prelucra informatii atunci cand accesati acest site. Cookie ("browser cookie" sau "HTTP cookie") este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) si este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome)."Cookie"-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului.

Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet.

Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

 

Satisfactia fiecarui client asigura rezultatul final!