Davideo

Declaratie de Confidentialitate a Vizitatorilor pe Site

Pentru a raspunde intrebarilor d-vs. pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru, poate apare necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si comletata, de DAVIDEO are obligatia de administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Prin completarea datelor d-vs. in formularul de creare cont si / sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele d-vs. personale sa fie incluse in baza de date a site-ului davideo.ro.

 

Datele colectate are ca scop informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe davideo.ro, informarea utilizatorilor  / clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 

Aceste informatii vor putea fi folosite de catre davideo.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventuale promotii speciale.

Inscrierea datelor dumneavoastra personale reprezinta acordul expres si neechivoc in ceea ce priveste utilizarea acestor date.

 

DAVIDEO se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau.

Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri, SC. IONITA CONSTRUCT S.R.L. Beneficiarul site-ului si SC. NETPULS Solutions S.R.L. care asigura: realizarea si modernizarea website-ului, optimizarea si promovarea website-ului, asigurarea nelimitata de mentenata a website-ului, asigurarea hostingului website-ului.

 

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatiei a acestor date.

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si puteti solicita stergerea totala sau partiala a acestora trimitand un email cu aceasta solocitare la adresa: vanzari@davideo.ro sau puteti trimite o solicitare in baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa, Ionita Construct S.R.L. Str Porumbacu. Nr 11. Bl 30. Sc 1. Ap 3. Sector 6. Bucuresti.

Astfel, DAVIDEO.ro poate notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newsletterul lunar, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

De asemenea, DAVIDEO.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizari de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, sau alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

 

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Politie, Parchet.

Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statulu, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

De asemenea, sub fiecare produs in partea dreapata aveti un modul prin care va puteti exprima, Opinia cumparatorului.

Opinia dumneavoastra conteaza!

Va rugam sa alocati daca este cazul cateva minute pentru a va exprima parerea d-vs. astfel ajutundu-ne sa imbunatatim calitatea produselor si serviciilor de pe websit.

Obiectivul principal este satisfactia clientului, garantandu-i un produs calitativ, fara a omite nici un detaliu.

 

Satisfactia fiecarui client asigura rezultatul final!